Om oss

A. Axengrens Entreprenad är det självklara valet av samarbetspartner när du vill skaffa en vacker, rofylld och inspirerande utemiljö i Gällstad, Ulricehamn med omnejd.

Vi har lång erfarenhet inom branschen och har under åren kunnat bygga upp en bred yrkesexpertis som vi tar med oss i varje nytt arbete. Med personlig service och skräddarsydda uppdrag kan du som kund alltid lita på att du får den trädgård du önskar.

Erfarenhet

A. Axengrens Entreprenad har lång erfarenhet av dränering, naturstensarbeten och trädgårdsanläggning.

Vi har skapat alla typer av utemiljö för många nöjda kunder och den erfarenheten tar vi med oss i varje nytt arbete som vi utför. Vi har t.ex. gjort många naturstensarbeten åt svenska kyrkan. Med vår yrkesexpertis kan du som kund bara luta dig tillbaka och se på när vi förvandlar din trädgård till din drömträdgård.

Kvalitet

Kvalitet är ett ord som genomsyrar hela verksamheten. Från valet av produkter, tillbehör och leverantörer, till moderna och uppdaterade arbetsmetoder samt kundbemötande och service. Vi jobbar snabbt och effektivt med hög kvalité i vårt arbete, allt till konkurrenskraftiga priser.

Så när du vill ha en vacker, inspirerande och funktionell utemiljö, då är det till A. Axengrens Entreprenad du ska vända dig.

Service

Med A. Axengrens Entreprenad får du möjligheten till skräddarsydda tjänster och personligt anpassad service. För oss står kunden och kundens önskemål alltid i centrum för de arbeten vi utför. Genom ett kundbemötande baserat på lyhördhet, flexibilitet och god kommunikation ser vi till att utföra precis de tjänster som våra kunder önskar.

Fråga oss gärna om referenser till tidigare arbeten, så att du får möjlighet att se vad vi kan erbjuda dig.

Historik

I mars 2008 startade jag mitt företag A. Axengrens Entreprenad med verksamhet inom mark och anläggning.

Före det var jag anställt i sex år på Arnes Maskingrävning. Maskinutbildningen gick jag på transport och trafikcentrum i Jönköping. Jag har även grundkursen säkerhet på väg. Utöver det har jag en arbets/föreningserfarenhet på 25 år.

Min affärsidè är att erbjuda tjänster inom mark och anläggning till privata fastighetsägare, kommun, svenska kyrkan, vägverket och samarbetspartners inom bygg och mark. Verksamhetsområdet är Gällstad-Ulricehamn-Tranemo-Borås med omnejd.

Jag har erfarenhet från hjullastare, grävmaskin och allt inom branschens förekommande maskiner och inom arbetsområdena trädgårdsanläggning, husdräneringar och naturstensarbeten mm.